Tango Shoe Bags for Men - 2012 Concept


Atata m-ati aia la cap ca de ce fac numai lucruri pentru fete, ca pentru barbati cand fac? Ca acum nah, am facut ceva si pentru voi, sa scap de gura voastra! Luati de aici, saculeti pentru pantofi barbatesti. Da stiu ca nu asta vroiati, dar trebuia sa va inchid gura cu ceva, macar pentru o vreme :D

Stiu ca strambati din nas, dar hai sa va intreb ceva, pe voi ca barbati, asa, ca intre noi barbatii, asta vi s-a intamplat?
Ati fost la milonga. Ati dansat. V-ati distrat. V-ati schimbat de pantofi inainte sa plecati acasa. V-ati ha-ha-hi-hi, pup-pup, tzoc-poc cu toata lumea la plecare. Puneti sacul pe umar, si valea. Acasa.

Acasa, deschizi sacul sa cureti pantofii, sa-i pui la aerisit... si... si... si... ce sa vezi? In locul pantofilor vostrii, in acelas sac, pantofi cu toc! Si-un ruj! :)))))))
Mai sa fie! Mister si groaza!!!! Si pantofii mei....!?!?!? Imi zic in minte... bah, bine ca nu-s insurat ca ma mai lua si nevasta-mea la rost, ca de ce vin de la milonga cu pantofi de dama …. ptiu drace' de asta am scapat... dar totusi pantofii mei totusi, unde sunt? La cine or fi? Cine i-o fi luat? Sa fie vreo gluma?

Da. Acesta este un caz real. S-a intamplat. Unui prieten de-al meu :) S-au incurcat saculetii, pentru ca erau cu inscriptii de la aceeasi firma, identici si la fel pe afara... continutul insa diferit... nu s-a mai gandit nimeni sa verifice... si iaca incurcatura. In comunitatile mici, unde poate lumea mai recunoaste pantofii prietenilor, mai merge, insa, ia ganditi-va cum ar fi la un festival cu 400 de participanti. Cine naiba mai stie cine ce pantofi purta in seara aia la afurisita de milonga?!?!?! ... ia si cauta sa faci schimbul... gaseste acul in carul cu fan.... daca mai ai si norocul sa incurci sacul cu vre-un strinez care a doua zi dimineatza e in avion spre patria lui mama... te-ai ales de-o fericire!






Asadar, incerc sa va ajut sa evitati astfel de intamplari, care evident au si ele farmecul si emotiile si trairile lor.... pentru arhitecti, pictori, si oameni ai artelor, care se cred diferiti, interesanti, cu gusturi aparte, cu viziuni si perspective, care apreciaza rafinamentul detaliilor, si care se simt poate un pic excentrici zic ca ar merge un sac garnisit cu cusaturi rosii si ca motzul de pe tort le-a tras un snur rosu, sa le surada norocul!






Pentru corporatisti am gandit ceva mai sobru... nu le mai punem “motzul rosu”, inlocuim cu un siret negru. Dar nu va bucurati, ca nu scapa de dunga rosie... doar trebuie sa aibe ceva, un semn distinctiv, cum ca ar avea vreo tangenta cu tangoul. Doar trebuie sa-i recunoastem si noi pe strada, ce mama naibii :))






Si pentru ca noua barbatilor ne plac lucrurile simple si clare si fara batai de cap, saculetul este unul simplu la exterior, dar cu doua buzunare in interior, cate unul pentru fiecare pantof, pentru ca pantofii sa nu se atinga unul de celalalt, trasnportatea lor fiind nepericuloasa :) In plus, materialul este unul rezistent care poate fi terfelit fara grija, se arunca fara probleme pe oriunde, si se tranteste cand mai e nevoie in masina de spalat. Daca sunteti genul de barbat care isi calca blugii, puteti sa calcati si saculetul de pantofi cand faceti aceasta operatiune, daca nu, e ok, se poate purta si mototolit, gen flower-power...

Ah, inca un lucru: snururile sunt deja innodate, nu mai trebuie sa va bateti capul... Asa-i ca m-am gandit  inginereste? Sunt designer, or what? 

Daca aveti alte preferinte de culori, pentru culoarea cusaturii sau pentru snur, se pot executa alti saculeti la cerere, dupa gusturile clientului. Sa nu veniti cu cereri de auriu si argintiu, ca nu facem boxeri pentru milonga :D chiar daca sunt pentru pantofii dvs.


Comentarii

Cautati in acest blog