The Practica Collection Spring 2013

La Sastresa presents:


The Practica Collection Spring 2013
- Tango Garments for Tango Classes and Practica -

Primavara trecuta, aveam o rochita noua. Desi era inca frig, si nu prea era vremea ei, abiea asteptam s-o iau la purtat. Din momentul in care am avut-o abiea am asteptat sa vina prima practica sau prima milonga s-o port. Era cu floricele, colorata, imi inspira primavara. Si culmea, prima data cand am purtat-o, m-a intrebat cineva "Ce faci? A dat primavara peste tine?".

In primavara aceasta reluam unul din modelele cu colturi fluturande mai mult intr-o parte, linia propusa initial in Ianuarie 2012, in colectia "Very Tango", si continuata pe parcursul anului 2012 in colectia "Classes & Practica Collection", dar cu noi culori, noi imprimeuri, modele florale sau geometrice, pentru toate gusturile si cerintele actuale.

Desigur, pentru inca o vreme pantalonii sunt bine veniti si foarte confortabili pentru exersarea gancho-urilor si boleo-urilor, de toate felurile. Materiale moi si confortabile, croieli simple si lejere care lasa corpul sa se miste in voie, sa exeprimenteze toate posibilitatile. Vesele si colorate, merg si la o practilonga, sau la milongile de dupa-amiaza din cadrul maratoanelor, momente mai putin festive decat milongile de seara cu show.


In asteptarea bujorilor








 Spic de grau








 Custom made










 Leopardul






Two in One - Custom made


 







 Custom made






Ghepardul












 Custom made











 Painting mood - Custom made


 







 Two in One - Custom made












 Piatra de rau - pentru o senzatie grounded :))










 Custom made






 Perlele piratilor






Roze





Comentarii

Cautati in acest blog