Urban Tango Collection 2013

La Sastresa presents:


The Urban Tango Collection 2013
- Tango Garments for Milonga -


Pentru un tango actual.

De ce urban tango? Pentru ca tangoul a plecat din suburbii, si a ajuns in oras. A plecat din bordel si a ajuns in Europa in inalta societate. Iar acum tangoul este peste tot si pentru oricine, mai ales in marile orase ale lumii, incepand cu Buenos Aires, Paris, New York, toata America, Canada, Europa, Asia, Australia... a mai ramas ceva vre-un continent neatins de tango?

Da, este ceea ce facem noi in 2013. Ne imbracam si dansam, in anul 2013. Poate suna futurist... tango-2013, dar cam asta este realitatea. De fel, sunt traditionalista, conservatoare, dar lumea e in miscare si nu ne putem cantona in moda anilor '20, sau '40-'50, e fain, e romantic, e de vis, dar daca iesim asa pe strada se vor uita la noi ciudat... tot noi suntem ciudatii. Si cu toate astea incercam sa gasim un hibrid, ceva purtabil in zilele noastre, care sa duca gandul la tango, sa aibe acea linie, acel iz, acea amintire, si sa ramana cumva si in zilele noastre. Cautam prin magazine rochii, fuste, deosebite, asimetrice, cu colturi, cu coada, crapate pe un picior, cu ceva care sa fluture in miscare. Asadar, cred ca am gasit ceva in zona asta, care sa imbine trasaturile vechi cu noile trend-uri.

Surprinzator, chiar si pentru mine, cum spiritul urban cu forme geometrice aducand liniile arhitecturii de azi s-a putut strecura intr-un vesmant destinat tangoului, si cum s-au imbinat ele in mod atat de armonios. Nici eu nu as fi crezut, dar s-a intamplat. Desigur, aceste tinute pot fi o alegere remarcabila pentru un eveniment festiv, ceva iesit din comun pentru o nunta, un botez, o receptie, si de ce nu o tinuta shic pentru o seara in club.
Tinute pentru un tango actual. Pentru evenimente festive.



























 



 



 










































 














 












 Custom made
















 Custom made





 
 Custom made
















 














 Custom made














































 Custom made






 



 




















 































 











 


Custom made





 






Custom made

 
 




 











 Custom made

 



 







 















Comentarii

Cautati in acest blog