Tangopasion 4 ani, Milonga Aniversara si workshopuri tango: 16 Noiembrie 2017



Dragii mei,

Anul asta se implinesc 13 ani de cand dansez tango si 4 ani de cand am infiintat scoala Tangopasion.
E un moment plin de bucurie, nostagie si ragaz pentru a mi aminti o multime de povesti frumoase din ultimii 4 ani de Tangopasion.

Tangopasion pe scurt inseamna sute de elevi care au fost la lectiile noastre, peste 150 de milonga si practica organizate, 4 evenimente de weekend (Tangopasion Weekend), o excursie la Buenos Aires in Ian-Feb 2015, zeci de show-uri la evenimente corporate si private, evenimente de tip teambuilding cu dans si miscare, colaborari cu Casa Artelor Sector 3, Primaria Bucuresti etc

Vreau sa multumesc in primul rand colaboratorilor din acesti 4 ani: Corina Petrescu, Oana Danzer, Maria Popa, Iulia Draica, Luana Ibacka, Mihnea Muraru, Gabriela Milodin si Maria Postelnicu.

Cu ocazia acestui eveniment am invitat un cuplu de maestri argentinieni care vor sustine 2 workshopuri autentice de tango - Alvaro Salas si Julieta Cappiello.
Vedeti aici un filmulet cu dansul lor:
https://www.youtube.com/watch?v=Y_wZzBAvjfw

ALVARO SALAS
Alvaro daseaza de la 9 ani. In Buenos Aires a invatat un tango autentic de la mastri precum: Pupy Castello, Antonio Todaro, Pepito Avellaneda.

A debutat la 17 ani ca profesor si la 18 ca dansator de tango excenario in show-ul EL VIEJO ALMACEN. In ultimii 20 de ani a colaborat cu unele dintre cele mai prestigioase companii de tango precum Forever Tango, TANGO X DOS, Tangueros del Sur.

Membru in juriul - Mundial de Tango - Salon World Tango Championship in Buenos Aires 2011 & Escenario 2013.

A antrenat participanti la campionatele mondila de tango atat in zona Tango Salon cat si Tango Excenario.

JULIETA CAPPIELLO

Julieta are o educatie de dans clasic lucrand ca balerina timp de 8 ani la celebrul Teatro Colon din BUENOS AIRES.
Alaturi de dans clasic are o experienta de peste zece ani de tango. Membra in companii de tango precum: Tango Desire & Tango Legends and activitati si show-uri in America & Europe.

Membra in distruibutia spectacolelor de tango Esquina Carlos Gardel si Taconeando - spectacole regulate in Buenos Aires.

ALVARO SALAS & JULIETA CAPPIELLO danseaza si predau impreuna din 2013 fiind invitati de scoli si festivaluri din Japan, Korea, Taiwan, Hong Kong, Russia, Germany, Spain, etc.

Program eveniment:
19:00 - 20:15 - Workshop ALL LEVELS - Tehnica generala de tango individual si de cuplu - esenta a peste 20 de ani de dans condensata in 1 workshop
20:15 - 21:30 - Workshop nivel INTERMEDIAR - AVANSAT - Miscari si dinamici muzicale - conexiunea profunda cu muzica
(♫ 🎂 🍾) 21:30 - 1:30 (sau chiar si mai tarziu) - Milonga aniversara Tangopasion 4 ani - DJ Laura Iaru - INTRARE GRATUITA

Inscrieri:
1 WS - 55 RON
2 WS - 100 RON
Pentru lectii va puteti inscrie aici: https://goo.gl/forms/rgtcklQPUYjh62Ql1

Milonga Aniversara - INTRARE GRATUITA !
Va astept cu drag la un pahar de sampanie si ceva dulce sa celebram impreuna dragostea pentru tango!

Comentarii

Cautati in acest blog